Enhetsinnstillinger

Redigere enhetene dine

Du kan enkelt redigere navnet på enheten og hvilket rom den tilhører.
Trykk bare på redigeringsknappen som vises på enheten etter at den er lagt til.
På neste skjerm kan du:
  • endre enhetsnavn
  • tilordne enheten til et nytt rom
  • flytte enheten mellom eksisterende rom
Slette enheter

Du kan slette en enhet ved å trykke på menyknappen med tre prikker som vises når du bruker enheten.
Nederst i menyen finner du valget «Slett enhet». Når du trykker på dette, vil du få et valg mellom:
  1. «Slett enhet»
    Dette fjerner enheten fra hjemmet ditt, men beholder enhetens innstillinger i skyen. Når du legger til enheten på nytt, vil disse innstillingene fortsatt være tilgjengelige.
  2. «Slett enhet og fjern data»
    Dette fjerner både:
    1. enheten fra hjemmet, og
    2. all enhetsspesifikk skydata
Etter sletting blir enheten tilbakestilt og går automatisk inn i paringsmodus, slik at den kan legges til igjen.