Vi behandler dine personoplysninger hos LRA og LRP (se afsnit 4 ovenfor) på stort set samme måde. Af klarhedshensyn vil vi forklare dette i et fælles afsnit nedenfor og fremhæve forskellene. Dette gøres for eksempel ved hjælp af en tilføjelse i parentes eller en overskrift (såsom "kun LRP").
6.1 Når du tilmelder dig en konto, omfatter de oplysninger, vi kan indsamle, en e-mailadresse. Ovenstående oplysninger indsamles for at hjælpe dig med at oprette en konto.
6.2 Når du bruger kraftværksovervågningsfunktionen, indsamler vi oplysningerne om det kraftværk, du tilføjer, herunder: kraftværksnavn, kraftværkstype, kraftværksstatus, kraftværksplacering, foto af anlægget (Valgfrit), el installeret , strøm i realtid, udbytte i dag og fejldata (f.eks. alarmnavn, enhedsnavn, forekomsttidspunkt, rapportdata), så du kan styre og overvåge kraftværket.
6.3 Når en versionsopdatering registreres, læser vi din applikationsinstallationsliste for at finde ud af, om den tilsvarende applikationslager er installeret på din mobiltelefon, er forældet eller ej.
6.4 Når du bruger de funktioner og tjenester, vi leverer, indsamler vi dine operationer på platformen, lokalitetsklik og andre oplysninger som relevante weblogs med henblik på datasikkerhed. Dette er med til at forbedre vores hjemmeside og fejlanalyse mv. Dette inkluderer din enhedsoplysninger såsom operativsystem, enhedsmodel, enhedsproducent, systemversion, Android ID, kontooplysninger, dato og tidspunkt for adgang og IP-adresse.
6.5 Yderligere funktioner:
- GPS-placeringstilladelser tilføjer yderligere funktioner. Du kan oprette et kraftværk og et kraftværkskort efter at have aktiveret placeringstilladelsen, hvilket kræver, at du angiver placeringsoplysningerne for kraftværket, før du bruger det, eller placeringsoplysningerne for din mobile enhed, når du opretter kraftværket. Vi vil gøre det efter behov for at beskytte vores legitime interesser (Artikel 6 (1)(f) GDPR), eller for at give dig vores tjenester (Artikel 6(1)(b) GDPR).
- Kun LRA: Kamera- og albumtilladelser tilføjer yderligere funktioner. Du kan bruge denne funktion efter at have aktiveret kamera- og albumtilladelser til at scanne QR-koder, uploade avatarer, uploade plantebilleder osv.
- Bluetooth-tilladelse tilføjer yderligere funktioner. Du kan udføre nær-ende fejlretning af enheden via Bluetooth efter at have aktiveret Bluetooth-tilladelsen.
- Tilladelse til at slette og oprette filer på SD-kort. Du kan aktivere filoverførselsfunktionen, når du har åbnet tilladelsen til at slette og oprette filer på SD-kortet.
Når du aktiverer ovenstående tilladelser, giver du os tilladelse til at få adgang til din mobiltelefon og de tilsvarende personlige oplysninger for at opnå ovenstående funktioner. Hvis du lukker de tilsvarende tilladelser, annullerer du den tilsvarende godkendelse. Vi vil ikke fortsætte med at indsamle og bruge dine tilsvarende personlige oplysninger, og vi vil heller ikke være i stand til at give dig tilsvarende funktioner. De data, der blev indsamlet før annullering, forbliver i vores system, medmindre der specifikt anmodes om at fjerne dem.