РЕДАКТИРАНЕ НА ВАШИТЕ УСТРОЙСТВА
Можете да редактирате името на устройството и стаята, в която се намира устройството, като просто кликнете върху бутона за редактиране, показан на устройството след добавянето му. Следващият екран ви позволява да редактирате името, да зададете нова стая и да промените стаята на устройството.
ИЗТРИВАНЕ НА ВАШИТЕ УСТРОЙСТВА
Можете да изтриете устройство, като щракнете върху бутона с 3 точки, показан докато използвате устройство. Тук, в края на списъка, можете да докоснете бутона „изтриване на устройство“, който ще ви подкани дали искате само да „изтриете устройството“ или „изтриете устройството и изчистете данните“. Опцията за изтриване на устройство изтрива устройството, но специфичните за него настройки остават непокътнати и са достъпни за използване, когато устройството бъде добавено отново. С опцията „изтриване на устройството и изчистване на данните“ облачните данни на устройството също се изтриват. След изтриването устройството ще бъде нулирано и ще бъде в режим на сдвояване и може да бъде добавено отново.