LEDVANCE LED STRIP SYSTEM

LIKA FLEXIBEL SOM DINA BEHOV

Kvalitet och funktionalitet är det som räknas. Med det nya LEDVANCE LED Strip System får du exakt det du behöver för att möta olika behov – okomplicerat och professionellt. Ett sortiment av passande elektroniska komponenter som täcker ett brett utbud av applikationsområden och som dessutom är flexibelt, pålitligt och lätt att hantera. En garanti på upp till fem år och utmärkt support är en självklar del av vår helhetslösning.

EC Wave 2

OLIKA FÄRGTEMPERATURER

Med färgtemperaturer från varma 2700 K till aktiverande 6500 K samt de nya dynamiska Tunable White-, RGBW- och RGB- varianterna har du alla möjligheter för många olika applikationer. Tunable White växlar enkelt mellan ett aktiverande arbetsljus och stämningsfullt, avkopplande varmvitt ljus. De färgskiftande LED-listerna ger stämningsfullt ljus för alla tillfällen.

DINA FÖRDELAR

PLANERA. KOMBINERA. INSTALLERA.

Lätt att planera
LED Strip System-konfiguratorn guidar dig steg för steg till det perfekta resultatet – det har aldrig varit enklare att planera antal och vilka komponenter som behövs för ditt specifika belysningsprojekt. LEDVANCE LED Strip System är dessutom kompatibelt med många komponenter från andra leverantörer.

Lätt att kombinera
Allt från en leverantör, allt passar perfekt ihop. LEDVANCE LED Strip System består av LED-lister, drivdon, skenor och tillbehör. Du sparar värdefull tid på installationen.

Lätt att installera
Förberedd kabeldragning på båda sidor, optimerade längder, enkel och flexibel att kapa. LEDVANCE LED Strip System uppfyller dina krav. Din installation är klar på nolltid.

 

KOMPONENTER

SKRÄDDARSYDDA PRODUKTER

LEDVANCE LED Strip System omfattar alla komponenter du behöver för dina belysningsprojekt. LED-lister, skenor, täcklock och drivdon i många olika utföranden samt högkvalitativa tillbehör. Du behöver inte spendera tid på att leta efter specifika komponenter och säkerställa att det passar ihop. Allt kommer från en och samma leverantör, passar perfekt tillsammans och är lätt att installera.

Hög IP-klass? Inga problem. Ljusreglera? Såklart möjligt med lämpligt drivdon eller ljusstyrningssystem. Och för komplexa dynamiska belysningsprojekt kan du helt enkelt lägga till lämpliga sensorer. Det har aldrig varit lättare att imponera på dina kunder med optimala belysningslösningar.

Alla LEDVANCE LED-lister har högkvalitativa LED-moduler i de högsta energieffektivitetsklasserna (A, A+ och A++). Energieffektivitetsklass (EEC) på skalan från A++ (högsta effektivitet) till E (lägsta effektivitet).