SISTEMUL DE BENZI CU LED LEDVANCE

LA FEL DE FLEXIBILE CA CERERILE DUMNEAVOASTRĂ

Calitatea și funcționalitatea sunt ceea ce contează – în fiecare zi. Sistemul nostru de benzi cu LED vă oferă exact ceea ce aveți nevoie pentru a satisface diferitele cerințe - simplu și profesional. Un portofoliu de componente electronice corespunzătoare care acoperă o gamă extrem de largă de aplicații. Toate perfect sincronizate, flexibile, fiabile și ușor de manevrat. O garanție de până la cinci ani și un customer service excepțional, disponibil oricând.   

EC Wave 2

CULORI DIFERITE

Aveți toate opțiunile pentru o mare varietate de aplicații: atât lumină albă cu un confortabil 2.700 kelvin până la 6.500 kelvin, cât și soluții noi dinamice Tunable White, RGBW și RGB. Tunable White face cu ușurință trecerea de la activarea luminii de lucru la o lumină ambientală caldă pentru relaxare. Benzile cu LED care își schimbă culoarea oferă accente moderne în orice ambianță. Acesta este modul în care vă puteți impresiona clienții.

BENEFICIILE DUMNEAVOASTRĂ

PLANIFICAȚI. COMBINAȚI. INSTALAȚI

Ușor de planificat
Configuratorul sistemului de benzi cu LED vă conduce pas cu pas la rezultate perfecte –  nu a fost niciodată mai ușor să planificați cantitățile și tipurile de componente necesare pentru activitatea dumneavoastră specifică de iluminat. Și acest lucru face, de asemenea, proiectarea mai ușoară. Sistemul de benzi cu LED LEDVANCE este compatibil cu multe componente de la alți furnizori recunoscuți.
 
Ușor de combinat
Totul de la un singur furnizor, totul perfect sincronizat. Sistemul de benzi cu LED LEDVANCE cuprinde benzi cu LED, transformatoare, profile și accesorii. Designul modular economisește timp prețios la instalare.

Ușor de instalat
Precablat pe ambele părți, cu lungimi optimizate de benzi, scurtare ușoară și flexibilă. Sistemul de benzi cu LED LEDVANCE vă satisface nevoile. Munca voastră este gata în cel mai scurt timp.

COMPONENTE DE SISTEM

PRODUSE PERSONALIZATE

Sistemul de benzi cu LED conține toate componentele de care aveți nevoie pentru a propune soluții moderne de iluminat - benzi cu LED, profile, dispersoare și transformatoare în diferite versiuni, precum și accesorii de înaltă calitate. Beneficiul vostru este că nu trebuie să vă petreceți timpul căutând componente specifice și asigurându-vă că toate acestea se potrivesc. Totul provine de la un singur furnizor, se potrivește perfect și este ușor de instalat. 

Cu IP ridicat? Nicio problemă. Modificarea fluxului luminos? Posibil în orice moment cu transformatoarele corespunzătoare sau cu sistemul de management al iluminatului. Iar pentru proiecte complexe de iluminat dinamic puteți adăuga pur și simplu senzorii corespunzători. Nu a fost niciodată mai ușor să vă impresionați clienții cu soluții optime de iluminare.

Toate benzile cu LED de la LEDVANCE sunt echipate cu LED-uri de înaltă calitate în clase de eficiență energetică ridicată (A, A+ și A++). Clasa de eficiență energetică (CEE) pe o scară de la A++ (cea mai mare eficiență) la E (cea mai mică eficiență).