LEDVANCE LED STRIP SYSTEM

LIKE FLEKSIBELT SOM BEHOVENE DINE

Det er kvalitet og funksjonalitet som teller – dag etter dag. Med det nye LEDVANCE LED Stripe System får du det du trenger for å oppfylle dine behov – på en profesjonell og ukomplisert måte. En portefølje av matchende elektroniske komponenter som dekker en rekke bruksområder. Alle perfekt koordinert, fl eksible, pålitelige og brukervennlige. Garanti på opptil fem år, og svært god kundeservice er prikken over i-en.

EC Wave 2

FORSKJELLIGE LYSFARGER

Med hvite lysfarger fra komfortabel varm 2700 kelvin til aktiv 6500 kelvin så vel som den dynamiske nye Tunable White, RGBW og RGB løsninger, så har du alle muligheter muligheter for et vidt spekter av bruksområder. Tunable White kan enkelt byttes mellom aktivt arbeidslys og stemningsfullt varmt lys for avslappning. LED stripe versjonen med fargeendringer tilbyr moderne aksenter til enhver atmosfære. Slik imponerer du dine kunder.

FORDELENE DINE

PLANLEGGE. KOMBINERE. INSTALLERE.

LETT Å PLANLEGGE
Systemkonfi guratoren for LED striper hjelper deg frem til et perfekt resultat, trinn for trinn – det har aldri vært enklere å planlegge antall og typer komponenter du trenger til ditt belysningsoppdrag. Det gjør det også enklere for deg å designe. LEDVANCE LED Stripe System er kompatibelt med mange komponenter fra andre kjente leverandører.

ENKELT Å KOMBINERE
Alt fra én kilde – alt perfekt koordinert. LEDVANCE LED Stripe System består av LED striper, drivere, profi ler og tilbehør. Nye DALI-2 drivere sørger for ytterligere kombinasjoner og bruksområder. Den modulære designen gjør at du sparer tid ved installasjon.

ENKELT Å INSTALLERE
Ferdig kablet på begge sider, med optimaliserte stripe lengder og enkel og fl eksibel tilpasning. LEDVANCE LED Stripe System oppfyller dine behov. Arbeidet gjøres på et blunk.

SYSTEMKOMPONENTER

SKREDDERSYDDE PRODUKTER

LEDVANCE LED Stripe System inneholder alle komponenter du trenger til dine moderne belysningsoppgaver. LED striper, profi ler, deksler og drivere i mange forskjellige versjoner, og tilbehør av høy kvalitet. Fordelen for deg er at du slipper å bruke tid på å fi nne enkeltkomponenter og på å undersøke om de passer sammen. Alt kommer fra samme sted, passer perfekt sammen og er enkelt å installere.

Høy IP-klassifi sering? Ikke noe problem. Dimbart lys? Er alltid mulig ved hjelp av riktig driver eller lysstyringssystem. Og for komplekse, dynamiske belysningsprosjekter kan du enkelt montere de riktige sensorene. Det har aldri vært enklere å imponere kundene dine med optimale belysningsløsninger.

Alle LED Stripene fra LEDVANCE er utstyrt med kvalitetsdioder fra de beste energieffektivitetsklassene (A, A+ og A++). Energieffektivitetsklasse (EEI) på en skala fra A++ (høyeste effektivitet) til E (laveste effektivitet).