LEDVANCE LED STRIP-SYSTEEM

NET ZO FLEXIBEL ALS UW EISEN

Kwaliteit en functionaliteit: daar draait het om – dag in, dag uit. Het nieuwe LEDVANCE LED Strip-systeem biedt u precies wat u nodig hebt om aan uw diverse eisen te voldoen – ongecompliceerd en professioneel. Een assortiment van bij elkaar passende elektronische componenten voor een extreem breed scala aan toepassingen. Alles perfect op elkaar afgestemd, fl exibel, betrouwbaar en eenvoudig te hanteren. Een garantie tot maximaal vij f jaar en uitstekende klantenservice die altij d voor u klaarstaat.

EC Wave 2

VERSCHILLENDE LICHTKLEUREN

Met witte lichtkleuren van comfortabel warm 2.700 kelvin tot het activerende 6.500 kelvin en de dynamische nieuwe Tunable White, RGBW en RGB oplossingen, heeft u alle mogelij kheden voor een breed scala aan toepassingen. Tunable White schakelt eenvoudig tussen activerend werklicht en sfeervol warm licht om te ontspannen. De kleurveranderende LED strip versies zorgen voor moderne accenten in elke sfeer. Zo kunt u indruk maken op uw klanten.

UW VOORDELEN

PLANNEN. COMBINEREN. INSTALLEREN.

Eenvoudig te plannen
De LED Strip-systeemconfi gurator leidt u stap voor stap naar perfecte resultaten – het plannen van de aantallen en typen componenten die u nodig hebt voor uw specifi eke verlichtingsklus is nog nooit zo eenvoudig geweest. En dit maakt het ontwerpen ervan ook gemakkelij ker voor u. Het LEDVANCE LED Strip-systeem is compatibel met vele componenten van andere gevestigde leveranciers.

Eenvoudig te combineren
Alles van één leverancier, alles perfect op elkaar afgestemd. Het LEDVANCE LED Strip-systeem omvat LED strips, drivers, profi elen en accessoires. De nieuwe DALI-2 drivers breiden ook het aantal combinaties en toepassingen uit. Met het modulaire ontwerp bespaart u kostbare tijd op de installatie.

Eenvoudig te installerenAan beide zijden voorbedraad, met geoptimaliseerde striplengtes, eenvoudig en fl exibel in te korten. Het LEDVANCE LED Strip-systeem voldoet aan uw behoeften. Uw werk is in een oogwenk gedaan.

SYSTEEMCOMPONENTEN

COMPLEET ASSORTIMENT

Het LEDVANCE LED Strip-systeem bevat alle benodigde componenten voor uw moderne verlichtingstaken. LED strips, profielen, afdekkingen en drivers in vele verschillende versies, alsook kwalitatief hoogwaardige accessoires. Het voordeel is dat u geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar specifieke componenten en het nagaan of ze wel bij elkaar passen. Alles komt bij één leverancier vandaan, sluit perfect op elkaar aan en is eenvoudig te installeren.

Hoge IP-beschermingsgraad? Geen probleem. Dimbaar licht? Dat kan wanneer u maar wilt met de juiste driver of het juiste lichtmanagementsysteem. En voor complexe dynamische verlichtingsprojecten kunt u eenvoudigweg de juiste sensoren toevoegen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om indruk op uw klanten te maken met de optimale verlichtingsoplossingen.

Alle LED strips van LEDVANCE zijn uitgerust met kwalitatief hoogwaardige LED's in de hoogste energie-efficiëntieklassen (A, A+ en A++). Energie-efficiëntieklasse (EEI) op een schaal van A++ (hoogste efficiëntie) tot E (laagste efficiëntie).