LEDVANCE SUSTAVI LED TRAKA - NOVITETI

FLEKSIBILNO KAO I VAŠI ZAHTJEVI

Kvaliteta i funkcionalnost su ono što se broji – svaki dan. Naš LEDVANCE sustav LED traka nudi vam točno ono što je potrebno za vaše različite zahtjeve – jednostavno i profesionalno. Portfelj usklađenih elektroničkih komponenti koji pokriva izuzetno široko područje primjena. Sve je odlično usklađeno, fleksibilno, pouzdano i jednostavno za uporabu. Jamstvo od pet godina i odlična razina podrške kupcu zaokružuju ponudu.

EC Wave 2

RAZLIČITE BOJE SVJETLA

Od opuštajuće toplo-bijele boje 2,700 K do energične dnevno-bijele od 6,500 K: LEDVANCE LED trake dostupne su u pet atraktivnih boja svjetla – spremne za jako široko područje primjena.

POGODNOSTI ZA VAS

ISPLANIRAJTE. KOMBINIRAJTE. INSTALIRAJTE.

Jednostavno za planiranje
LED Strip System Configurator vodi vas korak po korak do savršenih rezultata – nikad nije bilo jednostavnije planirati količine i komponente potrebne za vaš projekt. Ovo čini i izradu specifikacije puno jednostavnijom za vas. LEDVANCE LED trake usklađene su sa brojnim komponentama i drugih ponuđača.

Jednostavno za kombinaciju
Sve s jednog izvora, sve savršeno usklađeno. LEDVANCE sustav LED obuhvaća LED trake, drivere, profile i pribor. Modularni dizajn štedi vaše dragocjeno vrijeme prilikom montaže.

Jednostavno za montažu
Ožičeno s obje strane, s optimiziranim duljinama traka i jednostavnim i fleksibilnim kraćenjem. LEDVANCE LED trake zadovoljavaju vaše zahtjeve i vaš posao je brzo gotov.

KOMPONENTE SUSTAVA

PROIZVODI PO MJERI

LEDVANCE sustav LED traka sadrži sve komponente koje trebate za vaše suvremene rasvjetne zadatke. LED trake, profili, pokrovi za profile, driveri u brojnim izvedbama te kvalitetni pribor. Vaša prednost je da ne trebate tražiti pojedinu komponentu i brinuti da li je sve usklađeno. Sve dolazi s jednog izvora, savršeno je usklađeno i jednostavno je za montažu.

Visoki stupanj IP zaštite? Nije problem. Regulabilna rasvjeta? Uvijek moguća uz odgovarajući driver i sustav upravljanja rasvjetom. Za složene sustave s dinamičnom rasvjetom moguće je dodati odgovarajuće senzore. Nikada nije bilo jednostavnije zadiviti vaše kupce s optimalnim rasvjetnim rješenjima.

Sve LEDVANCE LED trake opremljene su visoko-kvalitetnim LED čipovima najviših razreda energetske učinkovitosti(A, A+ and A++). Razred energetske učinkovitosti (REU) u rasponu od A++ (najviša učinkovitost) do E (najniža učinkovitost).