ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΑΙΝΙΏΝ LED ΤΗΣ LEDVANCE

ΤΌΣΟ ΕΥΈΛΙΚΤΟ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΣΑΣ

Γιατί αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και η λειτουργικότητα κάθε μέρα. Το Σύστημα ταινιών LED σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις διάφορες απαιτήσεις σας: απλές και επαγγελματικές. Ένα χαρτοφυλάκιο συνδυαστικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που καλύπτουν μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Όλα τέλεια συντονισμένα, ευέλικτα, αξιόπιστα και εύκολα στη διαχείριση. Εγγύηση έως και πέντε έτη και άριστη εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

EC Wave 2

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΩΤΟΣ

Με τα χρώματα λευκού φωτός από τα άνετα ζεστά 2.700 kelvin έως τα γεμάτα ενέργεια 6.500 kelvin, αλλά και με τις δυναμικές νέες λύσεις Tunable White, RGBW και RGB, έχετε όλες τις επιλογές για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Οι ταινίες Tunable White αλλάζουν εύκολα μεταξύ του γεμάτου ενέργεια φωτισμού εργασίας και του ατμοσφαιρικού θερμού φωτισμού για χαλάρωση. Οι εκδόσεις ταινιών LED που αλλάζουν χρώμα προσφέρουν σύγχρονες προδιαγραφές σε κάθε περιβάλλον. Έτσι μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΣΧΕΔΙΆΣΤΕ. ΣΥΝΔΥΆΣΤΕ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΤΕ

Εύκολο σχεδιασμός
Ο LED Strip System Configurator σας οδηγεί βήμα - βήμα για τέλεια αποτελέσματα - δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να σχεδιάσετε τις ποσότητες και τους τύπους των εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη εργασία φωτισμού που επιθυμείτε. Και αυτό καθιστά τον σχεδιασμό ευκολότερο για εσάς. Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE είναι συμβατό με πολλά εξαρτήματα άλλων εδραιωμένων παρόχων.


Εύκολο στον συνδυασμό
Τα πάντα από μια πηγή, όλα απόλυτα συντονισμένα. Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE περιλαμβάνει ταινίες LED, οδηγούς, προφίλ και αξεσουάρ. Ο αρθρωτός σχεδιασμός σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά την εγκατάσταση.


Εύκολη εγκατάσταση
Προκαλωδιωμένα συστήματα και στις δύο πλευρές, με βελτιστοποιημένα μήκη ταινιών, με εύκολη και εύκαμπτη συντόμευση. Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE καλύπτει τις ανάγκες σας. Η δουλειά σας γίνεται στη στιγμή.

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE περιέχει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεστε για τις σύγχρονες εργασίες φωτισμού που επιθυμείτε. Ταινίες LED, προφίλ, καλύμματα και οδηγοί σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, καθώς και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Το πλεονέκτημα για εσάς είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο αναζητώντας συγκεκριμένα εξαρτήματα και προσπαθώντας να δείτε αν ταιριάζουν. Τα πάντα προέρχονται από μία μόνο πηγή, ταιριάζουν τέλεια και είναι εύκολα στην εγκατάσταση.

Υψηλή βαθμολογία IP; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυξομειούμενης έντασης φως; Εφικτό ανά πάσα στιγμή με το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης οδηγού ή φωτισμού. Και για σύνθετα έργα δυναμικού φωτισμού μπορείτε απλά να προσθέσετε τους κατάλληλους αισθητήρες. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με τις καλύτερες λύσεις φωτισμού.

Όλες οι ταινίες LED της LEDVANCE είναι εξοπλισμένες με υψηλής ποιότητας LED στις υψηλότερες τάξεις ενεργειακής απόδοσης (A, A + και A ++). Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης (ΕΟΚ) σε κλίμακες από Α++ (υψηλότερη απόδοση) έως E (χαμηλότερη απόδοση).