UUSI LEDVANCE LED-NAUHAJÄRJESTELMÄ

MONIPUOLINEN, KUTEN TARPEESI

Laatu ja käytännöllisyys ovat merkittäviä asioita – päivästä toiseen. Uusi LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä tarjoaa sinulle juuri sen mitä tarvitset vastataksesi erilaisiin tarpeisiin – vaivattomuutta ja ammattimaisuutta. Valikoima yhteensopivia elektronisia komponentteja kattaa hyvin laajan alueen erilaisia sovelluskohteita. Kaikki hyvin yhteensovitettuina, joustavasti, luotettavasti ja helposti käsiteltävinä. Viiden vuoden takuu ja loistava suomenkielinen asiakaspalvelu täydentävät paketin.

EC Wave 2

Eri vaaleat värit

Rentouttavan lämpimän värisestä (2 700 K) energisoivaan päivänvaloon (6 500 K). LEDVANCE LED-nauhoja on saatavana viidellä eri valon värilämpötilalla – kattaen näin hyvin laajan valikoiman kohteita.

Sinun edut

SUUNNITELLA. YHDISTELLÄ. ASENTAA.

HELPPO SUUNNITELLA
LED-nauhan valintatyökalu johdattaa askel askeleelta loistavaan tulokseen – erilaisten tarvittavien määrien laskeminen ja eri komponenttimallien löytäminen valaistusprojektiisi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tämä tekee myös itse suunnittelusta helpompaa. LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä on myös yhteensopiva monen muun yleisimmän toimittajan komponenttien kanssa.

HELPPO YHDISTELLÄ
Kaikki yhdestä lähteestä, kaikki täydellisesti yhteensovitettuina. LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä käsittää LED-nauhat, vakiojännite- ja vakiovirtalähteet, profiilit ja lisätarvikkeet. Modulaarinen design säästää aikaa asennettaessa.

HELPPO ASENTAA
Valmiit liitosjohdot molemmissa päissä, optimoidut katkaisuvälit ja kokonaispituus. LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä vastaa tarpeisiisi ja työsi valmistuu hetkessä.

 

JÄRJESTELMÄKOMPONENTIT

RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

LEDVANCE LED-nauhajärjestelmään sisältyy kaikki komponentit, joita tarvitset nykyaikaisiin valaistustehtäviisi. LED-nauhat, profiilit, kuvut sekä vakiovirta- että vakiojännitelähteet erilaisin saatavilla olevin mallein ja lisäksi korkealaatuiset lisätarvikkeet. Suurena etunasi on, ettei sinun tarvitse käyttää aikaa eri komponenttien etsimiseen ja selvittämään sopivatko ne yhteen. Kaikki tulevat samasta lähteestä, ovat täydellisesti yhteensopivia ja on helppo asentaa.

Korkea IP-luokitus? Ei ongelmaa. Himmennettävä valaistus? Aina mahdollista oikean vakiovirta- ja vakiojännitelähteen tai valonohjausjärjestelmän kanssa. Ja monimutkaisten dynaamisten valaistusprojektien kanssa, voit helposti lisätä vain sopivia sensoreita järjestelmään. Ihanteellisten valaistusratkaisujen teko ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kaikki LEDVANCE LED-nauhat on varustettu korkealaatuisilla LED-moduuleilla korkeimmissa energialuokissa (A, A+ ja A++). Energiatehokkuusluokka (EEI) asteikolla A++ (korkein tehokkuus) – E (matala tehokkuus).