Cihaz Ayarları

CİHAZLARINIZI DÜZENLEME

Cihazı ekledikten sonra cihaz üzerinde gösterilen düzenleme düğmesine tıklayarak cihaz adını ve cihazın odasını düzenleyebilirsiniz. Sonraki ekranda cihazın adını düzenleyebilir, yeni bir oda atayabilir ve cihazın odasını değiştirebilirsiniz.

CİHAZLARINIZI SİLME

Bir cihazı kullanırken gösterilen 3 nokta düğmesine tıklayarak cihazı silebilirsiniz. Burada listenin sonunda, yalnızca "cihazı sil" mi yoksa "cihazı sil ve verileri temizle" mi istediğinizi soran bir uyarı veren "cihazı sil" düğmesine dokunabilirsiniz. Cihazı sil" seçeneği cihazı siler ancak cihaza özgü ayarlar korunur ve cihaz tekrar eklendiğinde kullanılabilir. Cihazı sil ve verileri temizle" seçeneğiyle, cihazın bulut verileri de silinir. Silme işleminden sonra cihaz sıfırlanır, eşleştirme moduna geçer ve tekrar eklenebilir.