EDYCJA URZĄDZEŃ
Możesz edytować nazwę urządzenia i pomieszczenie, w którym się znajduje, klikając przycisk edycji wyświetlany na urządzeniu po jego dodaniu. Następny ekran umożliwia edycję nazwy, przypisanie nowego pokoju i zmianę pokoju urządzenia.
USUWANIE URZĄDZEŃ
Możesz usunąć urządzenie, klikając przycisk z trzema kropkami wyświetlany podczas korzystania z urządzenia. Tutaj, na końcu listy, możesz dotknąć przycisku „usuń urządzenie”, który wyświetli monit z pytaniem, czy chcesz po prostu „usunąć urządzenie”, czy „usunąć urządzenie i wyczyścić dane”. Opcja usunięcia urządzenia usuwa urządzenie, ale jego ustawienia specyficzne dla danego urządzenia pozostają nienaruszone i są dostępne do wykorzystania po ponownym dodaniu urządzenia. W przypadku wybrania opcji „usuń urządzenie i wyczyść dane” usunięte zostaną również dane przechowywane w chmurze urządzenia. Po usunięciu urządzenie zostanie zresetowane, przejdzie w tryb parowania i będzie można je ponownie dodać.