UPRAVENÍ ZAŘÍZENÍ
Můžete upravit název zařízení a místnost zařízení kliknutím na tlačítko „Upravit“ na zařízení. Na další obrazovce můžete upravit název, přidělit novou místnost a změnit místnost zařízení.
SMAZÁNÍ ZAŘÍZENÍ
Zařízení můžete smazat kliknutím na tlačítko s třemi tečkami, které se zobrazuje, když používáte zařízení. Zde na konci seznamu můžete klepnout na tlačítko „Smazat zařízení“. Budete dotázáni, zda chcete jen „Smazat zařízení“, nebo zda chcete „Smazat zařízení a data“. Možnost „Smazat zařízení“ smaže zařízení, ale nastavení pro příslušný produkt zůstane nedotčeno a bude k dispozici v případě opětovného přidání zařízení. V případě zvolení možnosti „Smazat zařízení a data“ dojde také k odstranění cloudových dat zařízení. Po smazání bude zařízení resetováno, bude v režimu párování a lze ho znovu přidat.